XXI. Tini-Ifjúsági Táncdalénekesek Vetélkedője Temerinben

A temerini Szirmai Károly Magyar Művelődési Egyesület az idén is bemutatkozási, megmérettetési lehetőséget biztosít a könnyűzenét kedvelő vajdasági magyar fiataloknak. 2012. November 24-én a Sportcsarnokban megszervezi immár XXI. Tini-Ifjúsági Táncdalénekesek Vetélkedőjét.

A jelentkezők két korcsoportban versenyezhetnek: 13-18 évig a tini, valamint 18-25 évig az ifjúsági kategóriában. A jelentkezőknek három olyan dalt kell választaniuk, amelyet magyar nyelven énekelnek, és amelyből a meghallgatáson a szakzsűri segítségével kiválasztanak egyet a vetélkedőre.

A meghallgatást és válogatást Temerinben szeptember 30-án tartják. A versenyre mindenki jelentkezhet, aki eleget tesz a feltételeknek, akár az előző évek győztesei is, ha újra vállalják a megmérettetést.

Jelentkezési határidő: szeptember eleje.

Bővebb tájékoztató a Szirmai Károly Magyar Művelődési Egyesület klubhelyiségében kaphat Temerinben, a Petőfi Sándor utca 19. szám alatt, vagy a 021/843-411-es telefonszámon és 063/1951260 mobilon, illetve a szirmai.m.m.e@gmail.com e-mail címen.

A jelentkezési lap letölthető a www.szirmai.org honlapról.