XXIV Tini­-ifjúsági táncdalénekes vetélkedő pályázata

A Szirmai Károly MME 2015 novemberében megszervezi a XXIV. TINI-IFJÚSÁGI könnyűzenei énekes vetélkedő döntőjét. Az 1990-2002-ig született fiúk és lányok jelentkezését várjuk. Az énekesek két korcsoportban versenyezhetnek:
13-18 év a tini, illetve 18-25 év az ifjúsági kategória.

A jelentkezők a könnyűzene különböző területéről adhatnak elő zeneszámot magyar nyelven. Tehát számításba jöhetnek pop, rock, jazz-rock, musical stb. szerzemények magyar szerzőktől, vagy pedig a nagyvilág könnyűzenei választékának magyar nyelvű fordításából.

Az audícion 3 dalt kell elénekelni élőben, lehetőség szerint hangszeres vagy vokális zenei alapra, a zenei anyagot usb-re kell venni és magaddal hozni. A szervezők nemsokára megjelentetnek egy dalkínálatot és kötelezik a jelentkezőt, hogy egyik előadott zeneszám erről a listáról kerüljön ki. A nyár végén tartunk egy audíciót, ahol szakemberek segítenek minden jelentkezőnek a megfelelő zeneszám kiválasztásában.

A bejelentkező űrlap itt tölthető ki. Ahhoz, hogy sikeres legyen a bejelentkezés, minden *-al megjelölt mezőbe kell írni valamit.

A dalkínálat is nemsokára elérhető lesz itt ezen az internetes oldalon.

Jelentkezni lehet még a szirmai.m.m.e@gmail.com villámpostán, valamint a Szirmai Károly MME Facebook oldalán. Ugyanúgy személyesen Temerinben a Petőfi Sándor utca 19-ben és a 021/843-411-es vezetékes telefonon minden munkanap 18-22 óráig. Érdeklődi is lehet a 063/195-1260-as mobil számon.

Ha szoktál énekelni, szeretnél megjelenni nagyszinpadon és a tv képernyőjén, bemutatkozni a nagyközönség előtt, íme a nagy lehetőség!

Ha pedig már sokfelé jártál, de a temerini Tini fesztiválon még nem mutatkoztál, végső ideje hogy bizonyítsál!

Mielőtt szerencsét próbálnál a nagyvilágban, legyél győztes az ifjúsági kategóriában!